Copyright © 2015 Inimi Deschise. Toate drepturile rezervate
Live
Free counters!
YouTube
Twitter
Facebook
Instagram
Google+
Regele Regilor (King of Kings) 1961
Isus din Nazaret - de Franco Zefirelli, - Vezi filmul click aici
Viata lui Isus - Evanghelia dupa Luca - Vezi filmul click aici
Regele Regilor (King of Kings) 1961 - Vezi filmul click aici
Ben Hur - O poveste despre Hristos - Vezi filmul click aici
The Robe (Camasa lui Hristos) 1953 - Vezi filmul click aici
Moise - Cele 10 porunci (1956) - Vezi filmul click aici
Avram Tatal credintei - Vezi filmul click aici
Povestea lui Jacob - Vezi filmul click aici
Povestea lui Iosif - Vezi filmul click aici
Samson si Dalila - Vezi filmul click aici
Quo Vadis (1951) - Vezi filmul click aici
Filmul King of Kings realizat de catre Nicholas Ray prezinta detaliat evenimentele din viata lui Iisus Hristos, de la nastere si pana la inaltarea sa la ceruri. In pelicula ne este redata plecarea sa in Egipt din cauza lui Irod, taierea capului lui Ioan Botezatorul, incercarea de rascoala a lui Barabbas, minunile pe care el le facea, inmultirea pestilor si vinului, ispitirea de catre Satana,pildele spuse de catre Iisus pe coline, reunirea celor 12 apostoli, tradarea lui Iuda, procesul lui Iisus, drumul crucii, rastignirea si nu in ultimul rand invierea sa. Regizorul ne arata viata lui Iisus punand insa mai mult accent pe legatura dintre Iisus cu Ioan Botezatorul cat si cea indirecta cu Barabbas decat in alte filme cu aceeasi tema, dand filmului personalitate.
Important!
Aceasta pagina reprezinta un stream video gasit in mod gratuit pe internet (cautare web pe google, yahoo, forumuri si alte motoare de indexare).
www.inimideschise.com nu detine control si nici nu emite prin Internet  stream-urile actuale., ele sunt preluate de pe alte pagini cum ar fi YouTube, Vimeo sau VK
printr-un Sharing cod (embedded) atasat intr-un script. Drepturile legale asupra marcilor si continutului apartin detinatorilor de drept online si nu paginii "Inimi Deschise"